Gården Vingstorp

I Västra Götaland, strax utanför Ulricehamn invid sjön Tolken, ligger Vingstorp.
Vingstorp är en släktgård med anor från 1869.

På gården bedrivs ett levande skog och lantbruk. Gårdens huvudsakliga verksamhet är ekologisk får och lammuppfödning. Utöver vår lammuppfödning finns även fyra dammar med flodkräftodling.

Husen på gården är samtliga uppförda under senare delan av 1800-talet. Boningshusen är fem till antalet och ekonomibyggnaderna några fler.

För mer information om vår gårds verksamhet gå in på vår andra sajt vingstorp.se

Vingstorp Lamm
Vingstorp.com

Vingstorp.com

Med gamla hus följer också renovering, underhåll och restaurerings behov.

I samband med att vi, femte och sjätte generationen driver gårdens verksamhet vidare finns passande nog ett stort intresse för bygg, renovering och inredning,

I början på 2016 togs beslutet att starta vingstorp.com  Här vill vi dela med oss av våra idéer, renoveringsprojekt och inredningsintressen.

I vår webshop hittar du en blandning av olika produkter, artiklar och material som vi använder oss av i vårt arbete. Under AXPLOCK. delar vi med oss av våra projekt och sådant vi hoppas ska inspirera dig. Under BRUKA. hittar du steg för steg beskrivningar om hur du använder de produkter vi erbjuder samt övriga Tips & Råd.

vår filosofi

Vi tror på produkter av hållbara och ärliga material. Vi är övertygade om att detta är en förutsättning för att skapa en riktgt bra produkt. En produkt som tål att användas och som tar hänsyn till människa, djur och natur.

Vi tror att hantverk och tradition skapar kvalitet och tidlöshet. Vi tror att en produkt som kombinerar ett bra innehåll med rätt funktion och form/uttryck får leva längre och med det blir en investering i ditt hem.

Vår idé är att kombinera det bästa från förr med idag. Vårt sortiment består av produkter vi bedömer ligger i linje med vår filosofi. Vi är glada och stolta över samarbeten med våra leverantörer och tillverkare. Vi är samtidigt nyfikna och letar ständigt efter fler intressanta och hållbara produkter för hus & hem.

Lillstugan
Vingstorp

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss eller har några frågor? Maila oss gärna på kundservice@vingstorp.com 

Vi hörs!